AMC en Sony geven NFT’s weg aan mensen die Spider Man: No Way Home-tickets kopen

AMC begint steeds meer van de blockchain te houden en nu bieden ze wat gratis dingen aan voor mensen die kaartjes voor hun films kopen.

AMC en Sony Pictures gaan 86.000 NFT’s weggeven. Als je lid bent van Stubs Premiere, A-List of Investor Connect, kun je meedoen aan de wedstrijd door je Spider-Man: No Way Home-tickets voor 16 december te kopen of te reserveren. . Je krijgt een van de 100 originele ontwerpen die beschikbaar zijn via de Wax-blockchain door een code in te wisselen als je een van de gelukkige leden bent.

NFT-weggeefactie: koop of reserveer je Spider-Man: No Way Home-ticket

Ga naar de AMC-website of download de mobiele AMC-app en meld u aan. Koop of reserveer je kaartje op 29 november. Als je wint, wordt de code op 22 december verzonden en kun je je NFT claimen tot 1 maart 2022.

AMC en Sony geven NFT's weg aan mensen die Spider Man: No Way Home-tickets kopen
Als je de wedstrijd wint, krijg je een van de 100 originele ontwerpen die beschikbaar zijn via de Wax-blockchain.

Met deze campagne proberen AMC en Sony erachter te komen hoeveel mensen tickets willen kopen om een ​​exclusief digitaal verzamelobject te bezitten.

Zie ook:
Matrix Resurrections NFT’s onderweg

Er is geen garantie dat het uitvoeren van deze specifieke campagne zal resulteren in een sterkere kaartverkoop. Maar als er genoeg interesse is, zullen we dit soort dingen misschien vaker zien.

 

Source: nl.techbriefly.com

Bron